DBU København består af 160 medlemsklubber med ca. 55.000 aktive fodboldspillere. Vi betjener nogle af Danmarks største fodboldklubber, der stiller høje krav til os som en professionel og innovativ interesseorganisation. For at imødekomme klubbernes behov og den kontinuerlige medlemsvækst i DBU København søger vi nu en teamleder til vores turneringsafdeling, der kan sikre en smidig og professionel afvikling af turneringer samt bidrage til vores overordnede mål om at være et progressivt kraftcenter for den lokale fodbold.

Stillingen

Som teamleder for turneringsafdelingen hos DBU København skal du være med til at løfte vores kerneområder indenfor turnerings- og dommerområdet, som en ’spillende træner’, der både skaber de strukturelle rammer for teamet og bidrager i teamets opgaveløsning.

Dit ledelsesfokus er personaleledelse af medarbejderne, at lede opad med faglighed til den administrative ledelse og bestyrelsen samt at indgå i arbejdsgrupper og forhandlingsprocesser på tværs i DBU og med vores kommunale samarbejdspartnere.

Dine faglige ansvarsområder er inden for:

  • At planlægge og drifte vores mange turneringstilbud og have det overordnede ansvar for dommerområdet.
  • Udvikle og implementere nye turneringstilbud og stævneformater, så vi kan nå nye målgrupper og udbyde flere fleksible fodboldtilbud.
  • At håndtere turnerings- og disciplinærsager med blik for proces og kvalitetssikring.
  • Forhandle og repræsentere DBU København i nationale arbejdsgrupper og til dialogmøder med vores samarbejdspartnere.
  • At sikre samspil med administrative medarbejdere i medlemsklubberne og styrke vores servicekultur over for klubberne.
  • At styrke samarbejdet med kommuner ift. baneudnyttelse og faciliteter.
  • At være tovholder og koordinator på processer i forbindelse med udvalgsarbejde – herunder facilitering af møder, opfølgning på beslutninger og udarbejdelse af dagsordener/referater.

Du vil indgå i vores ledelsesteam og i tæt samarbejde med de øvrige teams i organisationen, hvor vi har fokus på at skabe større synergi og samarbejde på tværs.

Kandidaten

Vi søger en teamleder med relevant uddannelses- og erfaringsbaggrund, der matcher stillingen både fagligt og ledelsesmæssigt.

Vi forestiller os, at du kommer med et erfaringsgrundlag inden for administration, styring og koordinering. Det kan fx være fra en stor fodboldklub, inden for en anden større idrætsorganisation, interesseorganisation, kommune eller styrelse.

Vores kommende leder har lyst til ledelse af et kernedriftsområde i fodboldverdenen og har et potentiale for ledelse i en organisation, hvor alle medarbejderne påtager sig medledelse. Du har erfaring som leder gennem direkte personaleledelse eller som koordinator/projektleder af større projekter.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til fodboldloven, turneringsregler og DBUs IT-værktøjer eller en vis portion juridisk forståelse.

Den rette kandidat besidder følgende kompetencer og kvalifikationer:

  • Skaber overblik, arbejder struktureret og evne at understøtte teamet i det samme
  • Politisk tæft
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner samt gode skriftlige kompetencer
  • Tydelig og personlig gennemslagskraft og handlekraft
  • Er beslutningskompetent og navigerer konfliktkompetent i relationer

Vores arbejdsplads

Hos DBU København tilbyder vi en arbejdsplads præget af passion for fodbolden, en uhøjtidelig omgangstone, stort engagement og frihed under ansvar. Vi er beliggende på Østerbro lige ved Svanemøllen station og beskæftiger 17 medarbejdere. Der er p.t. seks medarbejdere i turneringsteamet inkl. dig.

Du skal være indstillet på, at møder og arrangementer kan forekomme uden for normal arbejdstid både i hverdage og weekender, da vi betjener og understøtter frivillige aktører.

Yderligere oplysninger

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. november 2024.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Tabita Sonne-Dalsø på mobil 2194 6768 (send gerne sms med navn og mobil nr.) eller skriv til taso@dbukoebenhavn.dk.

Ansøgning

Ansøgninger og CV skal sendes via quick reply, Jobindex - klik her.

Sidste frist for ansøgning er torsdag den 5. september 2024.

Vi afholder 1. samtaler den 12. september og 2. samtaler den 19. september.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og håber at byde dig velkommen som en del af DBU København.