Frivillighedsturen er tilbage og vi har nu åbnet for tilmeldingen til årets tur, som går til Berlin. Første stop på busturen bliver det Olympiske Stadion i Berlin, hvor Hertha Berlin, med den danske U21-landsholdsmålmand Oliver Christensen på mål, tager imod FC Køln. Gæsterne fra Køln, som sluttede på de eftertragtede europæiske pladser i sidste sæson, har også en dansker i truppen. I sommers skiftede venstrebacken Kristian Pedersen tilbage til tysk fodbold og FC Køln efter en årrække i engelske Birmingham. Kampen spilles kl. 15:30 og efter kampen vil turen gå til hotellet med efterfølgende fællesspisning.

Søndag tager vi turen ned i de lavere rækker og ser Babelsberg 03 mod Chemnitzer FC på Karl-Libknecht-stadion i Potsdam. Efter kampen i Regionaliga Nordost er der afgang mod København med en kort indkøbspause ved den dansk-tyske grænse. Vi forventer hjemkomst inden midnat.

Hvem kan tilmelde sig?

Man skal være registreret som frivillig træner eller leder i en fodboldklub i DBU Københavns område. Hver klub kan max tilmelde 4 personer, da formålet med turen blandt andet er en styrkelse af fodboldens fællesskab på tværs af klubskel.

Indkvartering:

Holiday Inn Express, Alexander Platz 

Udelukkende i dobbelt-twin værelser, hvor vi tilstræber at man bor klubvis. 

Tidspunkt:

Afgang fra København lørdag den 12. november kl. 06:30

Forventet hjemkomst søndag den 13. november kl. ca. 23:30

Kampe:

12. november kl. 15:30
Bundesliga: Hertha BSC – FC Køln

13. november kl. 13:00
Regionalliga Nordost: Babelsberger 03 – Chemnitzer FC

Pris:

1.950 kr. inkl. transport i bus, indkvartering i Dobbelt-Twin værelse inkl morgenmad, billetter til 2 fodboldkampe samt traditionel tysk fællesmiddag lørdag aften.

 

Program

Lørdag den 12. november

kl. 06:00 Afgang fra København med bus
kl. 14:00 Ankomst til Olympiastadion
kl. 15:30 Hertha BSC – FC Køln
kl. 19:00 Indkvartering på Hotel Holiday Inn Express
kl. 20:00 Fællesmiddag

Søndag den 13. november

kl. 08:00 Morgenmad på hotellet
Kl. 12:00 Ankomst til Karl-Liebknecht-Stadion
kl. 13:00 Babelsberger 03 – Chemnitzer FC
kl. 15:30 Afgang fra Karl-Liebknecht-Stadion
kl. 18:30 Pit-stop ved grænsen
kl. 23:45 Forventet hjemkomst i København

OM FRIVILLIGHEDSTUREN

Formålet med turen er at give klubber under DBU København en mulighed for at anerkende og påskønne deres frivillige ledere og trænere. Om det er personen som vasker tøj eller den flittige træner som man vælger at sende afsted, er helt op til jer. DBU København giver hvert år et tilskud til turen, som også har en vigtig funktion i forhold til at styrke samarbejde og netværk mellem klubber under DBU København.

DBU København vil gerne huske alle deltagere på, at de repræsenterer både DBU København og deres klub på turen. 

For mere information:
Kontakt info@dbukoebenhavn.dk