Vil du være en del af noget større. Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i rivende udvikling, og brænder du for de administrative processer og opgaver. Kan du arbejde selvstændigt og strukturereret, men også fungerer som en holdspiller, så er du måske DBU Københavns nye sekretariatsmedarbejder.

DBU København er en af DBU’s 6 lokalunioner med 150 medlemsklubber og ca. 50.000 aktive fodboldspillere. Vi arbejder hver dag for at skabe de bedste fodboldrelaterede rammer for børn, unge og voksne. Vi understøtter de mange tusinde frivillige i medlemsklubberne, afvikler turneringer, stævner og events samt forestår udviklingsforløb i klubberne bl.a. gennem samarbejde med kommunerne i vores område. DBU København er beliggende på Østerbro, og beskæftiger 18 medarbejdere.

Stillingen

Som sekretariatsmedarbejder bliver du en del af et fællesskab og et fagligt dygtigt team, der skal sikre at DBU Københavns medlemsklubber får en god og professionel service. Du bliver en del af vores hverdag, som er præget af en uhøjtidelig omgangstone, en god stemning, stort engagement, frihed under ansvar og et stort ønske om at gøre en forskel for klub- og foreningslivet i vores område. Vi bidrager alle til at hjælpe hinanden – også når der er travlt.

Du skal være med til at koordinere og sikre fremdrift i forhold til de beslutninger, der bliver besluttet politisk og understøtte de forskellige lokale faggrupper og relevante samarbejdspartnere i DBU og DBU Bredde.

Det betyder, at du skal kunne varetage en bred opgaveportefølje med mange forskellige opgave. Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • Varetage sagsbehandlingen af DBU Københavns turnerings- og disciplinærsager
  • Forberedelse af dagsorden og bilag til møder samt udarbejdelse af mødereferater
  • Udarbejde og fremlægge oplæg og indstillinger til politisk behandling
  • Facilitere, organisere og projektstyre lokale projekter og netværksgrupper
  • Udarbejdelse af materialer, pjecer, foldere til klubber, kurser m.v.
  • Medvirke til fremdrift i og udvikling af projekter der relaterer sig til DBU Københavns strategispor.
  • Udarbejdelse af projektbeskrivelser

 

Der vil desuden være en række opgaver lokalt forankret i DBU København efter nærmere aftale med DBU Københavns administrationschef, Jan Kristensen, som du også vil referere til.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og allersenest 1. juni 2022. Der afholdes løbende samtaler og hvis den rette profil viser sig, vil stillingen blive besat.

Kandidaten

Vi søger en kandidat, der  

  • Er en stærk kommunikator især ved udarbejdelse af skriftligt materiale.
  • Perfekt til dansk retskrivning.
  • Har særdeles gode egenskaber i forhold til Office-pakken, men gerne mere.
  • Har kendskab til foreningslivet og dansk fodbold..
  • Har erfaring med projektledelse.
  • Er vant til at have fokus på kvalitet i arbejdet, og er garant for at deadlines overholdes.
  • Har kendskab til at arbejde i en politisk styret organisation, gerne inden for idrættens verden.
  • Har et stort drive og kan holde mange bolde i luften

Du skal kunne trives i en omskiftelig hverdag, hvor du forventes at kunne prioritere indsatserne og arbejde målrettet og struktureret samtidig med, at du bevarer overblikket i stressede situationer og kunne begå dig på mange niveauer.

Vi lægger stor vægt på, at du kan samle mennesker på tværs af organisationer og få dem til at arbejde godt sammen og at du kan kommunikere og præsentere budskaber effektivt på tværs af organisationen.

Kendskab til foreningslivet er naturligvis en fordel, har du erfaring med grafisk arbejde er det fint, men ikke et kardinalpunkt.

Du skal forvente at enkelte møder planlægges uden for normal arbejdstid.

Vi kan tilbyde dig

En levende og spændende arbejdsplads med en god atmosfære og gode kolleger, hvor arbejdsopgaverne er udfordrende og alsidige, og hvor du i høj grad selv får mulighed for at tilrettelægge dit daglige arbejde i samarbejde med dine nærmeste kolleger.

Der er tale om en fastansættelse på 37 timer med løn efter kvalifikationer.

Yderligere oplysninger

Hvis du i øvrigt har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte administrationschef Jan Kristensen via jank@dbukoebenhavn.dk.

Ansøgninger

Ansøgninger og CV skal sendes pr. mail til adressen jank@dbukoebenhavn.dk. Skriv ”Sekretariatsmedarbejder” i emnefeltet.

Sidste frist for ansøgning er den 20. april.