Det var en synlig stolt formand, Johnny Nielsen, som leverede en fantastisk tale om klubbens første 100 år, for de mange fremmødte gæster. Formanden var naturligvis særdeles stolt af klubbens klubhus, som afgjort står som en milepæl i klubbens historie.

Formanden sendte også kærlige tanker til et par af klubbens nu afdøde men helt store profiler gennem tiden, nemlig de tidligere formænd, Georg Sieben og Hugo Rasmussen. Foruden de to ildsjæles kæmpe engagement var klubben ikke blevet til det som den er i dag.

Fra den lidt muntre afdeling kunne Johnny fortælle, at Husum Boldklub faktisk helt tilbage i 1949 var på den første tipskupon nogensinde, hvor klubben på hjemmebane mødte Hellas. Blandt alle de hæderkronede klubber, KB, AB og Frem, stødte man i kamp nr. 10 på kuponen, på kampen mellem Husum og Hellas. Kampen blev overværet af ikke mindre end 3.000 tilskuere, og Husum vandt med 2-0. Kampen blev spillet før alle andre kampe og derfor har Husum Boldklub indskrevet sig i Danmarkshistorien, ved at vinde den første tipskamp nogensinde.

 

Der skal endnu engang lyde et stort tillykke med de 100 år fra DBU København.