Skoleeleverne fra hhv. Københavns Skole og Idrætsakademi, Ullerup Bæk Skolen i Fredericia, Brøndbyvester skole og Provstegårdskolen i Odense følte sig som superhelte for deres skoler i kampe, hvor det gjaldt om meget mere end spillet på banen.

Skolernes ry og rygte lå for fødderne af udskolingseleverne, som kæmpede, fightede, driblede og tacklede i to intense finaler.

Både i drengenes og pigernes finaler blev der vist høj klasse både indenfor det tekniske og taktiske, men også når det kom til fair play, hvor begge hold viste anerkendende adfærd, ligesom begge kampe blev spillet i en god atmosfære uden kort.  

HIGHLIGHTS

I pigernes finale vandt Københavns Skole og Idrætsakademi i lyserøde trøjer med 2-1 i en tæt kamp over Ullerup Bæk Skolens spillere i kongeblåt. Brøndbyvester skoles drenge, ligeledes i lyserødt, vandt 3-1 over Provstegårdskolen i en hård fight.

DR Ultra-værten Jonas Madsen og hele fodbolddanmarks sportskommentator Andreas Kraul, satte sult og toiletbesøg på stand by, mens de speakede sig gennem de to finalekampe, interviewede spillerne og sørgede for en mindeværdig oplevelse for både spillere og tilskuere.