I forbindelse med EM på hjemmebane inviterer DBU København og Københavns kommune til Pigedag i Sundby Idrætspark søndag d. 20. juni fra kl. 09.30 til 13.00.

Pigedagen har fokus på "fodbold for sjov", og er en oplagt afslutningsaktivitet for foråret. Ud over fodboldstævne kommer DBU Pigeraketten forbi med aktiviteter, Panna House kommer og laver tricks og lære fra sig, og der er planlagt pauseunderholdning, som kan underholde alle. Der vil også være forskellige konkurrencer og EM-merchandise, som bliver delt ud undervejs.

Vi opfordrer de mange trænere og frivillige ledere til at samle deres pigehold, så vi får sat fokus på pigefodbolden under EM på hjemmebane. Anja Kouly Lethin

Har det interesse for jeres piger så tilmeld jer til projektleder Anja Kouly Lethin på mail: anko@dbukoebenhavn.dk, - angiv hvilken årgang i deltager med samt navn og kontaktoplysninger på den ansvarlige for holdet.

Stævnedelen er for U6-U12 og der er ikke niveauinddeling, da det hele er fodbold for sjov. Søskende og forældre er mere end velkomne til arrangementet, som afvikles under de på tidspunktet gældende corona-restriktioner. 

Deadline for tilmelding er den 14. juli. 2021 - og efter først til mølle princippet. 

TIDSPUNKT

AKTIVITET

DELTAGERE

9.30-10.45

Stævne U6-U9

Tilmeldte hold til lille turnering (6-8 hold pr. årgang). 3-5M

10.45-11.15

Pause underholdning + åben bane + Playzone

ALLE SPILLERE og tilskuere

11.15-12.30

Stævne  U10-U12

Tilmeldte hold til lille turnering (6-8 hold pr. årgang). 5M

09.30-13.00

PLAYZONE + åben bane

ALLE SPILLERE + tilskuere