Lørdag den 12. juni fløjtes den første EM-kamp på dansk jord i gang. Lige her i København, som har værtskabet for tre gruppekampe og en ottendedelsfinale, der alle skal spilles i Parken.

DBU København vil i samarbejde med Københavns Kommune sætte fokus på fodbolden i alle dens afskygninger, og vi håber at I klubber vil være med til at hylde, fejre og skabe glæde omkring fodbolden i København. Der kommer til at være forskellige fodboldevents rundt om i byen arrangeret af DBU København, DBU og Københavns kommune. I kan tilgå en datoplan for hele EM-perioden på vores platforme, så snart vi har det fulde overblik over, hvad der kan lade sig gøre i forhold til de gældende corona-restriktioner fra  myndighederne. 

Søg støtte til klubaktiviteter

I har som klub mulighed for at få økonomisk tilskud til at lave lokale EM-aktiviteter i jeres klub. DBU København har mulighed for yde støtte til klubaktiviteter som en del EURO 2020 outreach-programmet. I har mulighed for at få økonomi (ca. 5000 kr.) til en klubaktivitet .Kontakt EM-projektleder Anja Kouly Lethin eller skriv en kort tekst om jeres aktivitet og hvad midlerne skal bruges på til anko@dbukoebenhavn.dk

Derudover kan I finde forskellige tilbud om gratis merchandisepakke og information om muligheden for at holde fodboldfest og storskærmsvisninger i klubben via DBU’s EM-koncept ’Hele Danmarks Fodboldfest’.

Før, under og efter slutrunden vil der være øget fokus på de mange forskellige EM-aktiviteter i byen – både hos jer klubber, på idrætspladser og diverse kulturinstitutioner. Vi håber I vil være med til at sprede budskabet om fodboldens mange sider og glæder, og dele billeder og videoer fra de aktiviteter I afholder og oplever på jeres egne platforme. Brug gerne hashtagget #EMpåhjemmebane, samt "tag" DBU København I jeres opslag. I er også velkommen til at skrive til os, hvis i ønsker dækning af begivenheder i perioden til info@dbukoebenhavn.dk  

Pigeseminar i Hafnia Hallen

Pigefodbold er et særligt fokusområde hos både Københavns kommune og DBU København. Derfor inviterer vi som optakt til slutrunden, til et pigetrænerseminar i Hafnia Hallen lørdag d. 29. maj. Her kan du blandt andet møde Cheftræner for Kvindelandsholdet Lars Søndergaard, centerchef hos Center for Ungdomsstudier (CUR), Søren Østergaard samt Josefine Høgh og Heidi Frederikke Sigdal, som styrer en paneldebat om pige/kvindefodbolden. Prisen er 749 kr., men hvis du er frivillig i en klub under København Kommune kan du søge refusion på op til 80% af deltagergebyret. Tilmeldingslink nedenfor. 

Vi ser frem til at fejrer EM-slutrunden og fodbolden med jer.

Fanzone
HELE DANMARKS FODBOLDFEST
Kalender for klubaktiviteter
Anja Beskåret
Projektleder og underviser Anja K. Lethin
Pige/kvindefodbold, udviklingsprojekter, underviser på ungtræneruddannelsen 39 15 92 06