28. januar 2021 forlængede regeringen de nuværende nationale restriktioner til og med 28. februar 2021.

Med forsamlingsforbuddet på maks. 5 personer indenfor alle alderskategorier er det ikke muligt at spille fodboldkampe og stævner før tidligst 1. marts 2021. Forlængelsen omfatter også en fortsat nedlukning af alle indendørs idrætsfaciliteter. Statsminister Mette Frederiksen sagde desuden på pressemødet, at på sigt vil den udendørs idræt blive åbnet før den indendørs idræt.

Derfor finder vi det ikke længere sandsynligt, at det bliver muligt at færdiggøre turneringerne i futsal. Derfor aflyses alle resterende kampe i 2020-2021. Undtaget fra dette er ungdom (U13-U19) futsal A, hvor vi afventer en beslutning fra DBU vedrørende DM i futsal for ungdom.  

Alle kampe og stævner i futsal og VinterBOLD er tidligere blevet aflyst for målgrupperne senior og ældre, da disse er omfattet af de oprindelige nationale restriktioner, der ligeledes gælder til og med 28. februar 2021.  
 
Herunder kan du læse, hvad forlængelsen af de nationale restriktioner betyder for VinterBOLD for målgrupperne børn og unge til og med 28. februar 2021: 
 
VinterBOLD - Ungdom (U13-U19) 
Kampene der ligger i perioden 4. januar til 28. februar 2021 aflyses som udgangspunkt. Men er de to hold enige om at flytte kampen til en dato efter 28. februar 2021, så bedes de sende en mail til Brian Rasmussen på bras@dbusjaelland.dk .    
 
Da der er tale om strukturerede træningskampe, så vil der ikke blive taget højde for spillede og aflyste kampe i stillingerne. 

VinterBOLD – Børn (U8-U12) 
Enkeltkampe for børn (U11-U12 inklusiv SU-rækker) til og med 28. februar aflyses som udgangspunkt. Men er de to hold enige om at flytte kampen til en dato efter 28. februar 2021, så bedes de sende en mail til Brian Molberg til bmol@dbukoebenhavn.dk  

Da der er tale om strukturerede træningskampe, så vil der ikke blive taget højde for spillede og aflyste kampe i stillingerne.