Hvis forsamlingsforbuddet hæves, og vi kan komme til at spille kampe gælder følgende:

Kampprogrammet offentliggøres kort efter på www.dbukoebenhavn.dk (stillinger og resultater) og vi er klar til afvikling.

Hvis I ikke er i stand til at afvikle kampen?

De involverede klubber i de respektive kampe skal dog acceptere kampen, eller meddele DBU København turneringsafdeling  turnering@dbukoebenhavn.dk, hvis de ikke er i stand til at afvikle/gennemføre kampen på den pågældende dag.

Alle kampe i halvårsrækkerne skal gennemføres inden tirsdag den 15.december 2020.. Kampe i helårsrækkerne, der ikke gennemføres inden den 15. december, bliver lagt inden forårsprogrammet starter i 2021.

Hvis DBU København turneringsafdeling Ikke modtager tilbagemelding om klubbernes deltagelse i kampen, senest to dage førend kampens planlagte afholdelse, vil DBU Københavns turneringsudvalg tage stilling til kampens afgørelse, såsom; bøde, tabt kamp. Stillingtagen vil ske på et individuelt grundlag.

Hvis forsamlingsforbuddet forlænges

Kommer vi ikke til at spille, vil halvårsturneringerne, som tidligere beskrevet (se her), blive beregnet efter pointgennemsnit. Disse beregninger offentliggøres først på hjemmesiden, hvis vi ikke får mulighed for at afvikle de resterende kampe.