På grund af et højt smittetryk afskaffer regeringen for 17 kommuners vedkommende den undtagelse fra det generelle forsamlingsforbud, som børne- og ungeidrætten har i resten af landet. I de 17 kommuner i hovedstadsområdet bliver børn- og ungeidrætten også underlagt et forsamlingsforbud på 10 og ikke 50 som i resten af landet.

Den nye Hovedstadspakke, som gælder fra mandag den 7. december 2020 til lørdag den 2. januar 2020, rammer alle klubber under DBU København. København, Dragør, Tårnby, Gentofte, Hvidovre, Rødovre og Frederiksberg kommune er således alle blandt de 17 kommuner, der rammes af de seneste COVID-19 stramninger i Hovedstaden.

Det er fortsat muligt at træne børn og unge i mindre grupper på max 10 inkl. træner. Overvej, om det kan give mening for jer at inddele børn og unge i mindre hold på max 10 inkl. træner, så det så vidt som muligt er de samme børn/unge, som træner sammen hver gang.

De nye restriktioner giver dog muligheden for at være op til 50 personer til stede på samme sted samtidig, hvis der er tale om afholdelse af aktiviteter for socialt udsatte børn og unge op til 21 år.

Læs mere om de nye retningslinjer her. (Kilde: Sundheds- og Ældreministeriet).

Se Fodboldens Corona-regler her.