OPDATERES LØBENDE (SENEST 16. marts kl. 10:20)

DBU Københavns administration tager følgende forholdsregler i forhold til Coronavirus for at forebygge smittespredning. Alle medarbejdere arbejder hjemmefra frem til og med fredag den 27. marts. 

Det vil i hele perioden være muligt at kontakte administrationen pr. telefon, men vi opfordrer alle til at henvende sig pr. mail til info@dbukoebenhavn.dk eller direkte pr. mail til den pågældende medarbejder – se kontaktoplysninger her.

Planlagte møder vil blive afviklet som videomøder i stedet for fysiske møder. 

Alle fodboldkampe, stævner, kurser, seminarer, klubbesøg og andre arrangementer i breddefodbolden aflyses. Læs nyhed her (seneste opdateret den 16. marts kl. 10:20).

DBU Københavns turneringsafdeling arbejder på højtryk for at vi snart kan melde ud i forhold til aflysninger, kampflytninger, og udsættelser i forhold til afvikling af kampe under DBU København. 

Vi henstiller til klubberne om at lukke helt ned for alle aktiviteter – også træning - i de kommende to uger og følge myndighedernes anbefalinger og regler. 

I forhold til udlandsrejser/træningslejre m.m
DBU København henviser til Udenrigsministeriets retningslinjer og sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Yderligere informationer
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du/I til enhver tid følger med på deres hjemmesider for at få de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er:

Danmarks Idrætsforbund´s anbefalinger – klik her.
Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om COVID-19: www.coronasmitte.dk
COVID-19 hotline: 70200233
Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk
Styrelsen for Patientsikkerhed: www.stps.dk
Statens Seruminstitut: www.ssi.dk
Udenrigsministeriet: www.um.dk (rejsevejledninger)

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte DBU Københavns administrationschef Jan Kristensen, jank@dbukoebenhavn.dk