Modul 1:

Afholdes: Torsdag den 13. august 2020 kl. 17:30.

Sted: Husum Boldklub

Pris: Gratis

SU: Fredag den 7. august 2020

Årets første modul skal handle om DBU Bredde reformen. DBU Københavns formand Jesper Gradert vil på mødet give en status på reformarbejdet og svare på spørgsmål forud for det ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 20. august 2020.

 

Modul 2:

Afholdes: Mandag den 5. oktober 2020 kl. 17:30.

Sted: B1903

Pris: Gratis

SU: Torsdag den 1. oktober 2020

Modul 2 bliver et møde med medlemmerne af DBU Københavns nyvalgte bestyrelse for at drøfte DBU Københavns fremtid.

 

Modul 3:

Afholdes i weekenden den 7,8 og 9. november 2020

Sted: Paris

Pris: Fra ca. 6500 kr. pr. person

Status er at vi planlægger en udlandsrejse til Paris, men det er naturligvis med forbehold grundet COVID19. Først og fremmest er der en stor chance for at turen bliver uden en fodboldkamp fra øverste hylde, men vi vil forsøge at sammensætte et spændende fodboldprogram med besøg i klub/forbundsregi - og hvis myndighederne tillader det en livekamp. 

Hver klub kan stille med to deltagere. Er formanden forhindret, har klubben mulighed for at tilmelde to andre deltagere, som begge skal være en del af klubbens bestyrelse. Det er vigtigt at forhåndstilmelde sig turen hurtigst muligt, så vi tidligt får et overblik over interessen for at rejse i den aktuelle situation.  

Turen til Paris bliver den tiende rejse for formandsklubben, der de senere år har sendt mellem 30 og 35 klubfolk til europæiske destinationer som Beograd, München og Madrid.

Vi glæder os til endnu en fantastisk netværksrejse, der styrker relationerne mellem klubber i DBU Københavns område. 

Tilmelding

Det nye og reviderede program for 2020 er udarbejdet i samarbejde med formandsklubbens styregruppe - med deltagelse af: Jan Sørensen (BK Skjold), Søren Vesterbæk (tidl. formand i BK Vestia), Keld Jørgensen (KB), Tina Vexø (Dragør BK), Flemming Jensen (Nørrebro United) og Lars Knudsen (Hvidovre IF). 

OBS! Formandsklubben er udelukkende for klubber, som er medlem af DBU København.