Hovedstadspokalen er en ny pokalturnering for alle 11:11 hold (ikke 1.hold), som spiller fra KS og ned til Serie 5 på herresiden. Alle hold er forhåndstilmeldte til den nye pokalturnering fra den kommende sæson, og skal således kæmpe om at løfte den nye københavner pokal.

Den traditionsrige 7’er pokal for 7:7 hold på herre- og kvindesiden fortsætter som hidtil, men skifter navn og vil fremover hedde Hovedstads 7’er pokalen. Her vil holdene også være automatisk tilmeldt, og dermed synkroniseres tilmeldingsproceduren for turnerings- og pokalfodbolden i DBU København.

 –Med den nye pokalturnering får alle nu mulighed for at lave en pokaloverraskelse og spille med om et lokalt trofæ. På sigt håber vi også at kunne tilbyde turneringen på kvindesiden, hvor der lige nu er for få ikke førstehold til at lave en turnering, forklarer DBU Københavns teamleder Michael Nyegaard.

Trækning og deltagergebyr

Ønsker man ikke at deltage i Hovedstadspokalen skal holdet aktivt trække sig fra turneringen senest søndag den 2. august 2020. Trækning sker ved at sende en mail til info@dbukoebenhavn.dk 

Deltagergebyret for Hovedstadspokalen er kr. 200 for både 7:7 og 11:11 hold

I lighed med DBU Københavns øvrige pokalturneringer dommerpåsættes alle 7:7 og 11:11 kampe i Hovedstadspokalen.

DBU København forventer at kunne offentliggøre lodtrækningen til de nye pokalturneringer her på hjemmesiden i uge 32.