MENU

Måned

Nye retningslinjer ved grove forseelser

Fremover får det økonomiske konsekvenser, hvis spillere begår grove forseelser på fodboldbanen. Indtægten skal bruges på fairplay fremmende aktiviteter og uddannelsesområdet.

Læs nyheden

Hvidovre IF holder skansen i de virtuelle møderum

AF: Frederik Borg Hansen U19 cheftræner HIF //

Hvidovre IF har ligesom alle andre foreninger være lukket ned siden 11. marts. Klubben har derfor fundet nye måder at holde spillerne motiverede og i et fællesskab, der gør, at de forhåbentlig vender glade og styrkede tilbage til fodbolden.

Læs nyheden

FLERE UDDANNER SIG TIL DOMMER I NEDLUKNINGSPERIODEN

Fodbolden er lukket ned, men interessen for at blive fodbolddommer har aldrig været større. 102 dommeraspiranter har allerede været igennem teoridelen af DBU’s dommergrunduddannelse siden DBU København åbnede for fjernundervisning i Påsken.

Læs nyheden

Hjemløse og udsatte skal inkluderes i virtuelle fodboldfællesskaber

OMBOLD og DBU København e-fodbold indgår partnerskab, der skal inkludere udsatte og hjemløse i hele Danmark i virtuelle fællesskaber omkring computerfodboldspillet FIFA.

Læs nyheden

FLERE PIGESPILLERE I KØBENHAVNS KOMMUNE

Fodboldklubberne i Københavns Kommune kan notere sig en flot medlemsfremgang på pigesiden. I aldersgruppen 7-12 år kom der i 2019 flere nye piger end drenge i klubberne.

Læs nyheden
Ansøgning om indrangering for ungdomshold udskydes til juni

Ansøgning om indrangering for ungdomshold udskydes til juni

Lokalunionerne i Østdanmark har rykket ansøgningsperioden til de højeste ungdomsrækker (indrangeringsrækkerne). Ansøgningen vil være åben fra 2. til 7. juni. Det skyldes, at DBU har rykket deres licenstildeling til ungdomshold.

Læs nyheden
Fodboldklubber bør holde fast nu: Vent med aktiviteterne

Fodboldklubber bør holde fast nu: Vent med aktiviteterne

AF: DBU Bredde //

Torsdag aften indgik politikerne en aftale om yderligere genåbning af Danmark. Som opfølgning på det, har DIF og DGI sent i går aftes meldt ud, at de mener, at der kan åbnes for nogle enkelte udendørs idrætsaktiviteter. Dette gælder dog ikke fodboldklubberne.

Læs nyheden

Coronasituationens påvirkning af breddefodboldens økonomi

Corona-krisen har allerede været hård ved mange danske virksomheder og organisationer. Det har den også ved breddefodbolden. Her orienterer DBU Bredde og DBU København om den økonomiske situation.

Læs nyheden

MEDLEMSVÆKSTEN FORTSÆTTER I KØBENHAVN

De københavnske klubber har vokseværk på medlemssiden. De nye medlemstal fra DIF viser en fremgang på hele 1.319 medlemmer.

Læs nyheden
Stadigt flere voksne og seniorer vælger fodbold som motionsform

Stadigt flere voksne og seniorer vælger fodbold som motionsform

AF: Sarah Hoffmann, Bevæg dig for livet - Fodbold //

På landsplan valgte næsten 3000 flere personer over 18 år aktivt medlemskab i en fodboldklub til i 2019 sammenlignet med 2018. De nye medlemstal viser faktisk en fremgang i antallet af medlemmer i alle de voksne alderskategorier.

Læs nyheden

Log ind