MENU

Flytning af kampe væk fra lørdag den 25. maj 2019

Lørdag den 25. maj 2019 afvikles der mange DBU-kampe i hovedstadsområdet, hvilket gør det umuligt at gennemføre det oprindelige planlagte turneringsprogram.

AF: DBU København kommunikation//

Årsagen til de mange DBU-kampe skyldes risikoen for dobbeltvalg til Folketinget og Europa-Parlamentet, hvor datoen 26. maj 2019 var i spil.

Usikkerhed om valgdatoer gjorde det nødvendigt at flytte sidste runde i Superligaen og flere andre DBU-rækker fra søndag den 26. maj til lørdag den 25. maj, hvilket medfører at dommerkabalen i København desværre ikke længere går op.

Det har derfor været nødvendigt at flytte 19 dommerpåsatte kvinde- og herrekampe og 8 ungdomskampe til andre datoer, som ikke bør give udfordringer i holdenes turneringsprogram.

Skulle den nye dato alligevel give udfordringer/problemer, er der naturligvis hjælp at hente hos DBU Københavns turneringsafdeling.

Holdene er velkomne til indbyrdes at aftale ny dato (bare ikke i en weekend), sende mail til turnering@dbukoebenhavn.dk med relevante oplysninger, så hjælper turneringsafdelingen i det omfang, det er muligt.

Berørte klubber har fået besked via mail.

Vi beklager ulejligheden.

 

 

 

Log ind