MENU

Sol, sand og masser af fodbold

Sand under fødderne, udsigt til vandet og en MASSE glade fodboldspillere. Beach Soccer 2018 var en fest for deltagere, frivillige og forældre.


Solen stod højt på himlen, da Beach Soccer 2018 blev afviklet med 102 hold fra U7 til U14. Foto: Klaus Sletting Jensen

102 hold havde meldt sig til Beach Soccer 2018 på Amager Strandpark, hvilket var rekord mange. Bedømt ud fra stemningen i Amager Strandpark er der gode muligheder for at se mange af holdene til næste år, for det var en strålende ramme om fodbolden, som samtidig markerede afslutningen på sæsonen for de mange børne og ungdomshold.

Vejret var fantastisk, musikken var høj og de mange fodboldspillere i bare fødder fik en sjov og anderledes oplevelse.

-De (spillerne) går helt vildt op i det og synes det er vildt sjovt. Stemningen har været rigtig god, så det er den perfekte afrunding på sæsonen, og så har vejret selvfølgelig også været med os, sagde Nikolaj Henum, som er træner i Aakanden GF.

Også blandt forældrene var stemningen i top. Med udsigt til vandet, sand under fødderne og en kop kaffe i hånden var grundlaget på plads for en hyggelig formiddag.

-Det er skønt. Vi nyder det også. Det er anderledes med musikken og stemningen er på en eller anden måde mere sydlandsk. Jeg ved også at nogle fra holdet bliver hængene bagefter for at spise og bade, forklarede Henrik, som nød lørdagen på stranden.  

DBU København vil gerne benytte lejligheden til at takke alle deltagere, trænere, forældre og frivillige omkring weekendens arrangement. Der skal også lyde en særlig tak til Sundby BK, som var med til at arrangere stævnet.  

Se de mange flotte billeder fra arrangementet her.Log ind