MENU

Vil du skrive for Fodboldmagasinet København?

DBU København søger en skribent, der har lyst til at skrive om foreningslivet og breddefodbolden i DBU Københavns område.


Kan du fortælle de gode historier fra den københavnske breddefodbold? Nu har du muligheden for at blive en del af Fodboldmagasinet København. Foto: Andrius Karolis

Om magasinet
Fodboldmagasinet København er DBU Københavns medlemsmagasin, som udkommer fire gange årligt til alle klubber og interessenter omkring fodbolden i DBU Københavns område.

Magasinet bringer historier fra det københavnske klubliv med fokus på fællesskaber, sundhed, integration, klubudvikling mv. Derudover skriver vi om DBU Københavns egne aktiviteter og idrætspolitikske emner, som har relevans for områdets fodboldklubber.

Hvad søger vi?
Vi leder efter en skribent, som brænder for breddefodbolden og som har lyst til at fortælle om de fantastiske initiativer og tiltag, som klubberne iværksætter. Du skal have erfaring med at skrive og det er en fordel, hvis du har en relevant uddannelse, men det er ikke et krav. Du skal have et levende sprog og en skarp pen samt lysten til at være en aktiv del af vores redaktion, hvor vi mødes fire gange årligt.

Du kan forvente at skrive 6-8 artikler om året.

Løn
Du vil få et fast honorar samt kørselsgodtgørelse pr. artikel du skriver.

Ansøgning 
Du bedes sende en kort skriftlig ansøgning til redaktør Dan Pedersen - danp@dbukoebenhavn.dk
Ansøgningsfrist: mandag den 19. februar 2018 - kl. 12:00.

Se seneste udgave af Fodboldmagasinet København - klik her. 


Log ind