En ekstraordinær indsats

I 2017 uddelte DBU Københavns dommerudvalg for første gang prisen som årets breddedommer i København. Nu kan du indstille kandidater til årets pris.


Brian Andersen (th) blev den første vinder af prisen som årets breddedommer i København. 

I 2017 påtog de 239 københavnske fodbolddommere sig over 10.000 dommerpåsætninger. Tyve fodbolddommere nåede endda at påtage sig mere end 100 dommeropgaver for DBU København. Det vidner om engagement og vilje til at gøre en forskel for hele den københavnske fodbold.

DBU København vil gerne takke dem alle, men også benytte lejligheden til at finde en københavnsk fodbolddommer, som har gjort en ekstraordinær indsats i 2017. Det kan være, at I som klub har fået hjælp i en vanskelig situation, glædet jer over gentagne gode afviklinger af kampe eller har stødt på den samme dommer weekend efter weekend, som bruger sin fritid på jeres klub og den københavnske fodbold.

Hvis du vil fremhæve en fodbolddommer for sin indsats i 2017 skal du sende en mail til dommer@dbukoebenhavn.dk. DBU Københavns dommerudvalg vil gerne have en kort indstilling eller god historie på 5-10 linjer, der kan danne grundlag for valget af årets breddedommer i 2018.

Årets breddedommer i DBU København kåres i forbindelse med DBU Københavns repræsentantskabsmøde den 26. februar 2018. 

Log ind