MENU

Anerkendelse til Benny Würtz

Benny Würtz har sammen med DBU København udviklet beskæftigelsesprojektet Erhverv, Ledelse og Idræt for nyledige akademikere. Nu er han nomineret til DBU´s En Del af Noget Større pris


En Del af Noget Større prisen uddeles i forbindelse med Dansk Fodbold Award 2016 i København mandag den 21. marts.  

Erhverv, Ledelse og Idræt har til formål at hjælpe nyledige akademikere i job med hjælp fra lokale idrætsklubber. Et skræddersyet forløb med fokus på mentoring og ledelse, er sammen med 11 ugers klub- og virksomhedspraktik, med til at skabe en succes. Siden 2013 er der blevet afholdt tre ELI-forløb i et samarbejde mellem Würtz Extemp og DBU København. Styrmand på alle forløb har været DBU Københavns samarbejdspartner Benny Würtz, der står for mentorship, lederuddannelse og kontakten til såvel akademikere som virksomheder.

Tallene i den innovative jobindsats taler sit tydelige sprog. 6 ud af 10 akademikere er kommet ud på arbejdsmarkedet senest tre måneder efter forløbets afslutning. Det er uhørt for denne type af beskæftigelsesprojekter, og derfor har konceptet også vakt både opsigt og fået stor anderkendelse fra alle involverede parter. Selv fortæller Benny Würtz, at det handler om skabe tætte relationer til akademikerne og arbejde med det han kalder de tre S’er:

-Jeg arbejder med selvtillid, selvværd og selvindsigt. Det er vigtigt at arbejde med alle tre dele, når man skal hjælpe et menneske videre i livet. Mange akademikere har nogle meget specifikke kompetencer og måske har de været ledige gennem lang tid. De kan nemt blive ramt på selvtilliden, og derfor er det en stor udfordring at få dem i gang igen. Men det kan lade sig gøre – det viser vores arbejde med Erhverv, Ledelse og Idræt, fortæller Benny Würtz.

Han er stolt af, at forløbene med Erhverv, Ledelse og Idræt har ført til, at han nu er blandt de nominerede til DBU´s En Del af Noget Større Prisen:

-Det er rigtig stort for mig at være normineret til den her pris. Jeg føler faktisk at jeg allerede har vundet, forklarer Benny Würtz, som er en af tre nominerede.

Her kan du se de nominerede og afgive din stemme til En Del af Noget Større prisen.

Log ind