Kan du tage fodbolden til nye højder?

Hvordan skal vi spille fodbold i år 2025? DBU København søger udviklingsorienterede personer, der vil sætte dagsordenen for fremtidens fodbold i København


Vær med til at sætte retningen for den københavnske fodbold. Søg ind i arbejdsgrupper. 

Befolkningstilvækst, baneforhold, ændrede motionsvaner og hvordan vi tænker frivillighed. Der er mange samfundsforhold, som har påvirket den københavnske fodbold de senere år. Derfor tager DBU København nu initiativ til et reformarbejde, hvor alle turneringsformer skal belyses og nye muligheder undersøges.

Målet med processen er at fremtidssikre fodbolden i København. Siden år 2000 er medlemstallet i de københavnske fodboldklubber fordoblet og nye turneringsformer og kunstgræsbaner har gjort fodbolden til en helårssport. Den vækst sammenholdt med samfundets generelle udvikling med stigende fokus på sundhed, motion og individet kalder på en grundig analyse af de nuværende turneringsforhold. Hvilke turneringer og produkter fungerer, og skal der udvikles nye tiltag, der kan fastholde nuværende medlemmer og tiltrække nye målgrupper til verdens sundeste (og sjoveste) motionsform?

Hvis du har lyst til at præge fremtidens fodbold i København til gavn for alle - begyndere som garvede fodboldfolk, har du muligheden nu.

Her kan du læse mere om ansøgningsproceduren.

Her finder du kommissorium for "Fodboldens fremtid i København".

 

Log ind