MENU

Fair fodboldfest i København

DBU Københavns afsluttende børnestævner blev en fodboldfest for de mange tusinde børnespillere og deres familier. Over 5.000 fairplay-medaljer blev uddelt henover weekenden.

Takket være en fantastisk indsats af de 12 værtsklubber og deres mange frivillige, fik de københavnske børnespillere en sjov fodboldfest, da der blev afholdt afsluttende børnestævner i DBU København.

Alle spillesteder kunne efterfølgende rapportere om en fantastisk stemning og masser af glade børn, der alle modtog velfortjente guldmedaljer som et synligt bevis på deres deltagelse. En af de klubber som havde travlt i weekenden var HIK, der var værter for 120 hold i U7-årgangen.

-Det var en super dag med mange glade mennesker og godt vejr. Folk var søde til at hjælpe hinanden, og tage hånd om tingene så vi kunne få afviklet de mange fodboldkampe, fortæller Claus Jørgensen som er børneansvarlig i HIK.

Han var også glad for den flotte forældreopbakning på anlægget i HIK.

-Der var en rigtig fin tone til alle kampe. Det har en god effekt, at der intet er på spil i de her kampe, hvor vi ikke fører stillinger og resultater. Alle børn kunne gå glade hjem med en guldmedalje om halsen, fortæller Claus Jørgensen.

Nedenfor kan du se udvalgte billeder fra weekendens fodboldfest.


Hvidovre IFs drenge var en del af weekendens fodboldfest.


BK Stefan var på besøg i BK Union, der var vært for U9-stævnet.


B1903 og FA2000 spillerne hilser på hinanden inden kampstart.


U9 spillerne fra Skovshoved IF fik guldmedalje sammen med 5.000 andre børn.


Sammenhold blandt U10 drengene, der spillede på stadion i Tingbjerg.


Det synlige bevis på deltagelse i de afsluttende børnestævner. Guldmedaljen med DBU og fairplay-logo.


Stolte Brønshøj spillere med medaljer om halsen. 

Log ind