Kontoret holder lukket i morgen torsdag grundet et større arrangement

7er pokalen endte i Valby BK

Pokalfinalen i 7'eren endte med sejr til Valby BK, der slog Brønshøj BK med 2-1.

Valby BK kunne løfte 7'er pokalen efter sejr over Brønshøj BK. Foto: Max Mestour

Herrernes pokalfinale mellem Brønshøj Bk. – Valby Bk. var et opgør mellem to hold, der i den daglige turnering befinder sig i hver sin række og ende af tabellen. Brønshøj Bk. blev nr. 2 i forårets mesterrække, hvor Valby Bk. rykkede ud af række 1. Så Brønshøj Bk. måtte finde sig i, at påtage sig favoritrollen inden pokalfinalen på et solbeskinnet Frederiksberg IP..

Lad det være sagt med det samme -  pokalfinalen blev et meget ligeværdigt opgør, men dog med et lille spillemæssigt overtag til Valby-holdet kampen igennem. Brønshøjs målmand havde flere gode redninger i kampens start, men allerede efter 11. min fik Valbys Mark Kurzweg scoret til 0 – 1 efter en god hjørnesparkskombination, der fuldstændig snød Brønshøjs defensiv. Dog gik der ikke længe før Brønshøj svarede igen med et godt frispark, der voldte forsvaret problemer, men stadig ingen Brønshøj-scoring.

Efter 24 min fik Valbys målscorer Mark Kurzweg 10 min ”pause” i form af et gult kort og det benyttede Brønshøj sig af og overtog styringen med en scoring til følge efter 28 min. ved Martin Thenning.

Holdene gik til pause med stillingen 1 – 1.

2. halvleg forsatte, hvor 1. halvleg sluttede med et lille overtag til Valby, men Brønshøj havde nu ikke tænkt sig ikke at gøre modstand. Brønshøj Thomas Ibsen, kampens alderspræsident med 40 år på bagen, fik kort inde i halvlegen blokeret et godt og tørt hug af Valbys målmand. Og Brønshøj forsatte med ihærdige scoringsforsøg, men heldet var bestemt ikke på holdets side for med seks min tilbage af kampen afgjorde Valbys Mark Kurzweg det hele med en flot indersideafslutning helt ude ved den ene stolpe til slutresultatet 1 – 2.

Stor ros til begge finaleholdene, men ingen tvivl om at aldersforskellen på 10 år på de to hold fik en afgørende betydning for kampens udfald, idet Brønshøjs rutinerede drenge havde en gennemsnitsalder på knap 10 år over Valbys aldersnit på 24 år.

Tak til kampens dommer Talha Kücükavci for en god indsats.