MENU

Turneringsprogram for efteråret 2016 er klar

DBU Københavns turneringsafdeling har nu færdiggjort det endelige program for efteråret 2016.

DBU København har nu fastlagt turneringskampe, og det kræver derfor en almindelig flytning for at få ændret kampe fra denne dato. Turneringsafdelingen har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/ weekender. 

I tilfælde, hvor klubbernes ønsker desværre ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft. Skulle der være kampe, der er fastlagt fejlagtigt, forbeholder DBU København sig retten til at foretage rettelser.

Kampe med påsat dommer: 
Kampene er nu officielle og evt. flytninger skal foretages via Kluboffice iht. gældende regler.
Den elektronisk flytteformular er nedlagt pr. 1. juli 2015.

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe":
Der åbnes for redigering af klubbens hjemmekampe i KlubOffice lørdag den 16. juli 2016.

Husk at være opmærksomme på:

  1. Solnedgangstider. når I fastsætter jeres kampe, så tjek solnedgangstiderne. De kan findes via DBU Københavns hjemmeside  på forsiden.
  2. At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.
  3. Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

DBU København skal ikke modtage flytteanmodning via KlubOffice – det skal gå mellem de involverede parter.

Søndag den 7. august 2016, kl. 00:00 lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter de gældende.

Fra mandag den 8. august 2016 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander.

NB!

Klubber, der er hjemmehørende i Valby IP, Kløvermarken og Ryparken skal bemærke følgende:

Man kan og må IKKE selv fastlægge kampe fra U11 ungdom og ældre uden om DBU København. I givet dette sker alligevel, kan DBU København ikke garantere, at den pågældende bane er til rådighed eller er optaget af anden kamp og hjemmeholdet risikere almindeligvis at blive taberdømt.

Dette betyder beklageligvis også, at dommerløse hjemmekampe heller ikke må flyttes via Kluboffice, men skal ske via henvendelse til DBU København.

Årsagen er naturligvis den ændrede procedure for planlægning af turnerings- og pokalkampe, der trådte i kraft 1. januar 2011. Samtlige turnerings- og pokalkampe SKAL fastlægges af DBU København helt ned til banenr.  

Klubberne bedes bemærke, at det kun er de officielle kontaktpersoner, der kan rette henvendelse til DBU Københavns administration i forbindelse med turneringsplanerne. Derfor bedes spillere, forældre, trænere og holdledere gå igennem deres klub officielle kontaktpersoner.

DBU Københavns kontor holder lukket i uge 29, 30 og 31.

Log ind