MENU

KS-vinderne ser frem til ny sæson

De københavnske fodboldrækker er afsluttede. På herresiden topper Fremad Valby som rækkevindere i Københavnsserien mens Sundby BK kan kalde sig KS-vinder på kvindesiden.


Sundby BK (2) vandt KS-kvinder på suveræn vis efter 9 sejre i 10 kampe. 

De københavnske fodboldrækker er afsluttede, og der kan nu gøres status rundt omkring i de københavnske fodboldklubber. Den øverste lokalrække, Københavnsserien, blev vundet af Fremad Valby, der hermed vender tilbage til Danmarksserien, hvor de skal forsøge at revanchere sig fra forrige sæsons nedrykning.

-Jeg kan kun sige at vi kommer op med en stor portion optimisme og den rette ydmyghed. Vi har fået tilgang af et par dygtige spillere, og har også løftet en enkelt U19-spiller op, som vi tror rigtig meget på. Så vi står med en god trup og med klare forventninger om at blive oppe denne gang, fortæller Peter Juul Petersen, der er cheftræner i Fremad Valby.

Skovshoved IF følger med op efter en playoff-sejr over RB 1906. Det er også et af de hold som Peter Juul har bemærket i den forgangne sæson, hvor niveauet i den bedste lokale rækker har været svingende.

-Der er forholdsvis stor niveauforskel i KS, men overordnet set har Prespa, Skovshoved og os selv været de bedst spillende hold, ligesom HB har mange gode spillere på trods af en skuffende sæson, fortæller Peter Juul om den netop afsluttede KS-sæson.

De store tabere i Københavnsserien endte med at være HB, der overraskende må tage turen ned i Serie 1 sammen med CSC og B1903.  

I Serie 1 kan Tårnby FF glæde sig over at ende som rækkevindere, og de kan se frem til at få selskab i KS 2016/17 af rækkens nummer 2 fra Husum BK.

Hos kvinderne endte Sundby BK (2) med at gå ubesværet gennem KS-kvinder. Pigerne fra Sundby gik ubesejret igennem rækken, hvor det kun var CBS Sport der formåede at tage point mod dem.

Held og lykke til alle oprykkerne i den kommende sæson.

Nedenfor kan du se vinderne i de lokale 11M førsteholdsrækker. Du kan finde alle øvrige lokale rækkevindere ved at søge i turneringer og resultater. 

Københavnsserien

2015/16

Fremad Valby

Serie 1, pulje 2

2015/16

Tårnby FF

Serie 2, pulje 4

2015/16

KFB

Serie 3, pulje 7

2015/16

FK6K

Serie 4, pulje 12

2015/16

FC Babylon

Serie 5, pulje 17A

2015/16

FC Ludo

Serie 5, pulje 17B

2015/16

Copenhagen Calcio

KS Kvinde, Københavnsserien

2016 Forår

Sundby BK, 2

Kvinder, serie 1

2016 Forår

ØKF

Kvinder, serie 2

2016 forår,

FC Damsø


Log ind