MENU

Ny Fodbold Fitness konsulent

DBU København og DBU Sjælland har fået tilknyttet Casper Boe Jensen som ny Fodbold Fitness konsulent i Østdanmark


Casper Boe Jensen skal være med til at styrke indsatsen omkring Fodbold Fitness i DBU København. 

Ian Pedersen valgte at stoppe som Fodbold Fitness konsulent i Østdanmark med udgangen af 2015. Nu er Casper Boe Jensen ansat til at fortsætte udviklingen med Fodbold Fitness i Øst. Casper er kommunikationsuddannet fra Roskilede Universitet og har de seneste par år fungeret som bestyrelsesmedlem i Jyllinge FC, hvor han har været med til at starte Fodbold Fitness op af flere omgange. Nu skal han være med til at brede konceptet ud til flere klubber, ligesom der skal arbejdes med kommunale partnerskaber og andre interesseorganisationer.

-Det er sjovt at få lov til at skabe resultater og arbejde med et vigtigt indsatsområde i dansk fodbold. Jeg finder meget inspiration i mange af de projekter som allerede er i gang i DBU – f.eks. med motionsfodbold for diabetikere og arbejdsledige. Det er nogle nye målgrupper for DBU, hvor jeg ser et stort potentiale, siger Casper Boe Jensen. 

Fodbold Fitness kan styrke klubliv

Foruden opgaven med at indgå nye partnerskabsaftaler skal Casper Boe Jensen varetage samarbejdet med de eksisterende klubber og kontakten til nye klubber. Han mener, at langt flere klubber bør overveje at tilbyde Fodbold Fitness, da det kan være med til at styrke klublivet og tiltrække nye målgrupper. 

-Klubberne er udfordret på frivillighed og klubliv. Her mener jeg, at Fodbold Fitness kan bidrage med en masse ting, fordi det er en målgruppe af spillere som dyrker klubliv og det sociale fællesskab. Klubberne kan også få nye medlemmer. Se bare på kvindesiden, hvor Fodbold Fitness har været med til at tiltrække nye spillere, der aldrig har spillet fodbold før, siger Casper Boe Jensen.

Hvis din klub er interesseret i at høre mere om Fodbold Fitness eller har brug for råd og vejledning kan du allerede nu kontakte Casper Boe Jensen, der er startet i sin nye stilling.

Send mail til cabj@dbu.dk eller ring på mobilnr. 3120 6200.

Log ind