MENU

Kan du træffe hurtige beslutninger?

Kan du træffe beslutninger ud fra instinkt og kompetence? Så bliv DBU fodbolddommer. DBU København har åbnet op for nye kurser i 2016


Jarl Linder som er dommer under DBU København i aktion.  

Der er masser af gode grunde til at gå i gang med dommeruddannelsen og bære fairplay idealet videre til kommende generationer. Personlig udvikling, værdifuld ledelseserfaring samt masser af motion og godtgørelse er nogle af argumenterne. For Jarl Linder, der er 26 år har dommergerningen været en øjenåbner:

-Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke gik i gang noget før. Da jeg tilmeldte mig dommergrundkurset havde jeg ingen ide om, at det skulle blive så vigtig en del af mit liv. Jeg tror at alt for mange står i samme situation som jeg stod i. De elsker fodbold, men ved ikke, at man kan udleve passionen gennem dommergerningen.

-Når jeg dømmer fodbold oplever jeg det samme som de fleste oplever når de spiller fodbold. Man går ind i en boble, hvor ens fokus er fuldt og holdent på det man har gang i. I mit tilfælde, at dømme og lede fodboldkampe på bedst mulige vis, siger Jarl Linder.

I DBU København er der i dag ca. 250 dommere, men ser man på antallet af kampe er der behov for endnu flere. Hvis du har ambitioner om at blive dommer kan du nu tilmelde dig DBU Københavns dommergrundkurser i 2016 nedenfor. Grundkurset består af to dages teori, hvor man blandt andet gennemgår fodboldloven og weekenden efter er der en praksisdag inden den afsluttende eksamen, der består af en multiple-choice test med 40 spørgsmål og efterfølgende mundtlig evaluering.

Dato:
-Lørdag og søndag den 6 og 7. februar samt lørdag og søndag den 13 og 14. februar 2016tilmelding
-Lørdag og søndag den 21 og 22. maj samt lørdag og søndag den 28 og 29. maj 2016 - tilmelding
-Lørdag og søndag den 13 og 14. august samt lørdag og søndag den 20 og 21. august 2016 - tilmelding

Sted:
Kastrup BK

Pris:
1990 kr. inkl. forplejning.

Afdragsordning:
Som noget nyt kan du nu vælge at betale din dommeruddannelse via en afdragsmodel. Dette betyder, at DBU København tilbageholder dine omkostningsgodtgørelser indtil du har indtjent de 1990 kr. som uddannelsen koster. For at du kan vælge afdragsmodellen skal du:

  • Dømme for DBU København.
  • Indgå skriftlig og bindende aftale om afdragsordning med DBU København.
  • Dømme så regelmæssigt, at du har afdraget det fulde beløb (1990 kr.) indenfor 6 måneder. Ellers forbeholder DBU København sig retten til at opkræve evt. skyldner.
Ønsker du afdragsordning bedes du kontakte Dan Pedersen, danp@dbukoebenhavn.dk 

Dommergodtgørelse:
Se taksterne for dommergodtgørelse for 2016 her.


Log ind