Køb billet til DK-Albanien gennem DBU København

DBU Københavns medlemsklubber har mulighed for at købe landskampbilletter til EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Albanien den 4. september 2015

Landsholdet fortsætter jagten på en billet til EM 2016, når Albanien gæster Telia Parken fredag den 4. september. Første kamp mellem Danmark og Albanien endte med en uafgjort 1-1, da Lasse Vibe i det 81. minut fik udlignet og scoret sit første landsholdsmål. Nu jagter landsholdet en sejr over albanerne!

Oplev kampen på tætteste hold - køb en klubpakke gennem DBU København
Som medlemsklub under DBU København har man mulighed for at sikre sig en klubpakke. Klubpakken består af 25 billetter i billetkategori 2 – normalt bag det ene mål.

Ønsker I ikke at gøre brug af tilbuddet om en klubpakke, så har DBU Københavns medlemsklubber også mulighed for at bestille almindelige billetter – max. 10 stk. pr. klub.

Billetpriserne til Danmark - Albanien er:

Der er ikke ledige billetter i kategori 1 +, idet disse er solgt til sæsonkortholdere.

Billetkategori

DK - Albanien
4/9-15

Pensionist/Barn 

Billetkat. 1

325

--

Billetkat. 2

250

150

Billetkat. 3

200

125

Billetkat. 4*

150

125

*Begrænset udsyn: Billetterne i Priskategori 4 er til sæder med “begrænset udsyn”, hvilket betyder, at der momentant eller stationært kan være objekter eller personer med en funktion omkring afviklingen af kampen eller fotografer og teknikere, der forhindrer et til enhver tid 100% frit udsyn til hele banen. 
 
Læs mere om billetsalget: klik her

Hvis man ønsker at bestille en klubpakke med landskampbilletter eller almindelige billetter til klubben, er proceduren som følger:

  1. Klubben skal til DBU København foretage bestilling af billetter via mail: info@dbukoebenhavn.dk.

  2. Bestillingen skal foretages af enten klubbens formand, kasserer eller klubbens postadresse. Personerne skal være oprettet i KlubOffice, ellers vil bestillingen blive afvist af DBU København.

  3. Husk at angive antal voksne / antal børn. DBU København råder over et antal pakker, der vil i tilfælde af "for mange" bestillinger blive foretaget lodtrækning.

  4. Hver klub kan kun fremsende en bestilling. Husk at notere tydeligt, hvilken kategori man ønsker samt antal børn/voksenbilletter.

Tidsfrist
Bestillingen til DK - Albanien skal være DBU København i hænde senest den 5. juli 2015.



Log ind