Opstart: De ubesejrede tilflyttere

I Kløvermarken finder man fodboldklubben FC Nyhavn, som i sidste sæson rykkede op med begge herrehold. Nu skal klubben konsolidere sine hold efter dobbelt oprykning.

Sæsonstarten nærmer sig i alle de københavnske rækker og alle steder venter man spændt på at se, hvordan man præsterer i den kommende sæson. I en af de mindre københavner klubber FC Nyhavn går man forventningsfuldt ind til den nye sæson.

Klubben som primært består af tilflyttere fra Jylland, Lolland og Fyn på har fået tilgang af flere spillere med erfaring fra højere niveau og stiler nu højere end nogensinde. Træner Dennis Wollbrink mener at klubben har stort potentiale, og det underbygges af, at klubbens to herrehold i sidste sæson rykkede op i henholdsvis Serie 2 og Serie 3, og der er stor tro på, at den positive udvikling kan fortsætte efter, at 1.holdet gik ubesejret igennem Serie 3 P7:

-Vi glæder os helt vildt og ser frem til at se, hvor vi står i den nye sæson. Vi har en forventning om at vi kan spille med i den øverste halvdel i begge rækker og forhåbentligt konsolidere os i Serie 2. Det er vores ambition, siger Dennis Wollbrink om klubben, der blev stiftet tilbage i 2001, da nogle venner mødtes over et par øl i Nyhavn:

-Successen skal tilskrives sammenholdet i klubben – ikke alene til træning og kamp, men også uden for banen. Fire årlige fester, årlig træningslejr og masser af venskab uden for banen er med til at bringe både nye og erfarne spillere tættere sammen. Tilgangen af spillere med divisionserfaring har selvfølgelig også gjort, at holdene er stærkere end nogensinde, men i FC Nyhavn er det ikke den enkelte spiller, der gør forskellen – det er sammenholdet, fortæller klubbens formand Tim Larsen.

FC Nyhavn begynder sæsonen på udebane mod BK Victoria på søndag.

DBU København ønsker alle klubber en rigtig god opstart på den nye sæson. 

Log ind