Skab stemningen i klubben med fællessang

Landskampe handler i høj grad om fantastisk stemning, fællesskab og fællessang!

Vi kan desværre ikke alle være på plads i Parken til EM-kampene, men i forbindelse med dem og som optakt til dem, inviteres alle i hele fodbold-Danmark til at deltage i støtten af landsholdet ved at indsende en fællessangsvideo fra klubben.

For hvad er egentlig bedre til at starte en fodboldfest end en klassisk fodboldsang? Om det er skønsang eller falsk skrål, er lige meget, så længe fællesskabet og stemningen er i top.

I kan godt begynde at varme stemmebåndene op, for konkurrencen er faktisk allerede i gang.

Nedenfor kan I deltage ved at uploade jeres video. I bestemmer selv, hvilken sang i synger!

Vi trækker en vinder efter hver af Danmarks første tre kampe. Vinderne findes mandag den den 14. juni, fredag den 18. juni og tirsdag den 22. juni.

Så syng og varm op allerede nu, eller gør det i forbindelse med, at I ser en eller flere af Danmarks kampe sammen.

Danske fans bølge Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk