Praktiske oplysninger

Hvor?
Taastrup FC er vært for Fodbolddommerskolen på deres anlæg på Sydskellet 1, 2630 Taastrup.

Hvornår?
Skolen foregår fra mandag den 30. juli til torsdag den 2. august 2018 i Taastrup. Undervisningen foregår kl. 9-16 hver dag.

Fredag den 3. august afsluttes der med eksamen på DBU Sjællands kontor i Roskilde. Eksamen varer cirka halvanden time pr. person.

Hvad?
Dommerskolen henvender sig til unge mellem 15 og 20 år. Skolen er fem dage med masser af fodbold, udfordringer og ikke mindst muligheder for at være sammen med andre unge med samme interesse for fodbolden. Du lærer alt om Fodboldloven, og du får praktisk undervisning i, hvordan du som dommer agerer på banen. 

I samme uge afholder Taastrup FC DBU Fodboldskole, og torsdag eftermiddag spiller fodboldskolens deltagere kampe, som dommerskolens deltagere dømmer.

Pris
Det koster 1.990 kr. at deltage på DBU’s Fodbolddommerskole, og prisen er inkl. forplejning med morgenmad og frokost alle dage undtagen fredag. Der tilbydes ikke overnatning.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig her, eller din klub kan tilmelde dig via klubadministrationssystemet KlubOffice.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Peter Theis Marcussen på petm@dbusjaelland.dk eller telefon 4634 0770.