Som DBU Dommer dømmer du kampe under det danske fodboldforbund. Du vil blive påsat til kampene af DBU’s og lokalunionernes dommerpåsættere, som sørger for, at din dagligdag som dommer glider så let som muligt.

Din indsats på banerne i DBU’s og lokalunionernes turneringer vil i 2019 blive honoreret med en skattefri godtgørelse for en 90 minutters kamp på 238 kroner. Kørselsrefusionen er kr. 3,54.

Omkostningsgodtgørelsen vil årligt blive reguleret efter Danmarks Statistiks indeks for lønudviklingen i det private. Her kan du se regler for godtgørelse.

En tilmelding som DBU Dommer er ikke-begrænsende. Det betyder, at du vil kunne dømme kampe for andre organisationer, forbund og klubber, der ikke er organiseret under DBU.

Som DBU Dommer får du adgang til DBUnet og Dommernet, der er omdrejningspunktet for DBU’s daglige og faglige kommunikation mellem fodboldforbundet og dommerne.

DBU Dommere indgår også i fodboldforbundets strukturerede dommeruddannelse med spændende temakurser, ligesom DBU og lokalunionerne har temaaftener, hvor der også er fokus på sociale aktiviteter og netværk mellem dommerne. 

Jo hurtigere vi får din tilmelding, des hurtigere kan vi påsætte dig kampene i dette års turneringer.

Det koster 1990 kr. at blive fodbolddommer, og du har mulighed for at benytte en afdragsordning, hvor vi tilbageholder de første 1990 kr. som du dømmer hjem for DBU København.