Michael Nygaard Michael Nyegaard - Teamleder i turneringsafdelingen

Vi kan nu endelig løfte sløret for ansættelsen af en ny Teamleder, i form af Michael Nyegaard, i  turneringsafdelingen, efter Thomas Jensen stoppede sidste sommer.

Michael Nyegaard er som skåret ud af fodboldlæderet med en fortid som administrationschef i hhv. FC Nordsjælland og Fremad Amager samt turneringsadministrator i hhv. DBU og Divisionsforeningen.

Af øvrige arbejdspladser kan nævnes; Anti Doping Danmark, Danmarks Idræts Forbund og TEAM DANMARK.

Michaels fodboldmæssige kunnen er også på plads, da han har betrådt grønsværen i hele otte forskellige klubber, herunder Lyngby BK, Ølstykke og Karlebo IF.

Michael Nygaards ambition er at udbyde de bedste turneringer i Danmark samt at servicere klubberne med nærvær og faglighed.

–Vores kerneprodukt, turneringerne, er en vigtig og essentiel del af de mange tusind kampe, som der årligt afvikles i København. Det er derfor min og DBU Københavns fornemmeste opgave, at disse turneringer bliver udbudt og tilbudt klubberne efter en tidssvarende model.

Arbejdsopgaverne bliver mange og alsidige.

Stort velkommen til Michael Nyegaard.

 

 

                                                                                                                                                                                                      

Et allerede kendt ansigt i DBU København, er vores e-fodboldkonsulent Henrik Selch, som nu har fået en fast plads på kontoret, som projektleder for DBU København Udvikling med særligt fokus på udvikling af e-fodbolden i vores område.

En række pilotprojekter i efteråret 2019 er blevet godt modtaget af klubberne, og vi har udviklet og gennemført både e-fodboldskoler, E1 e-fodboldkurser og lokale e-fodboldmesterskaber i København.

Til at varetage undervisningen har vi engageret nogle af Danmarks ypperste e-fodboldspillere nemlig Daniel Barnewitz og Asger Nissen.

DBU København ønsker at give medlemsklubberne nogle andre handlemuligheder i forhold til tiltrækning, rekruttering og fastholdelsesstrategier af børn og unge, yngre voksne og seniorer end fodbolden på banen.

DBU KØBENHAVN E-FODBOLD er konceptuelt klar til lokalt at blive rullet ud i 2020 til interesserede og kompetente medlemsklubber. Klubberne skal således danne rammen for og facilitere e-fodbolden på samme måde, som klubberne allerede nu afvikler turneringskampe, events og kurser.

–Jeg skal sikre at DBU København løbende indhenter information om, sikrer koordination af og er katalysator for innovation af eksisterende og nye klubtilbud og services. Det går jo hurtigt i københavnsk, dansk og international fodbold. DBU København Udvikling skal således medvirke til at skabe de bedste forudsætninger for de sunde klubmiljøer og fællesskaber i københavnsk og i dansk fodbold.

–Det bliver spændende og jeg glæder mig helt vildt.

Stort velkommen til Henrik Selch.

DSCF0701 Henrik Selch - Projektleder i udviklingsafdelingen