FB har taget DBU’s målsætning om flere fodboldspillere til sig. I 2016 besluttede FB’s bestyrelse, at der skulle være 1.800 aktive medlemmer i FB i 2020. Dette mål blev allerede opfyldt i begyndelsen af 2019, og dermed har klubben på blot tre år fået mere end 200 nye medlemmer (1.908 medlemmer ved seneste DIF optælling). På seniorsiden alene, har FB i 2019 haft tilmeldt hele 21 hold på 11-mandssiden, mens der på 7-mandssiden har været tilmeldt 30 hold.

FB er en klub, som tager et stort socialt ansvar for kommunens børn og unge, flygtninge og ressourcesvage familier. Klubben afholder hvert år fodboldskole for børn fra de boligsociale områder på Frederiksberg, og har desuden et flygtningehold i samarbejde med Dansk Flygtninge Hjælp. FB’s bestyrelse har også oprettet en ansøgningspulje for at give flygtningebørn og ressourcesvage familier mulighed for at få kontingent dækket eller få udlandsrejser betalt.

I samarbejde med Diabetesforeningen og Hjerteforeningen på Frederiksberg tilbyder FB motionsfodbold for sygdomsramte mænd samt Fodboldfitness for kvinder. Af yderligere aktiviteter kan nævnes at FB har et Bold og Bevægelses-tilbud for 85 små børn i alderen 1 til 3 år.

-I har haft en flot medlemsfremgang, og er nu oppe på mere end 50 seniorhold i DBU Københavns turneringer. I har fokus på udsatte målgrupper, har fodbold for patientgrupper og gør en forskel i forhold til at skaffe nye fodbolddommere til DBU København. Jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne sige tak for et fantastisk samarbejde,  forklarede DBU Københavns bestyrelsesmedlem, Kasper Darfelt, da han overrakte prisen som årets klub til FB’s formand Henrik Amdi Madsen fredag eftermiddag i forbindelse med åbningen af klubbens midlertidige klubhus. .

FB har desuden haft en række særlige tiltag i 2019:

  • Klubben har ansat hhv. en sportslig børneleder og en sportslig ungdomsleder.
  • FB har med midler fra DBU’s Udviklingspulje opstartet en Podcast, hvor det foreløbigt er blevet til fem programmer og lyttertal på ca. 280 lyttere pr. program. Generelt er klubben meget aktive på SoMe, hvor klubben har over 2.500 følgere på FB og 400 følgere på snapchat.
  • FB har taget det første spadestik til nyt klubhus i samarbejde med Plejehjemmet Ingeborggården og Frederiksberg Kommune.
  • FB har en fuldtidsansat ressourceperson, som udelukkende har til opgave at styrke fastholdelsen af ungdoms- og seniorspillere.
  • FB er en del af “Gode fodboldmiljøer for piger” – et nationalt DBU Bredde projekt med fokus på at skabe fodboldmiljøer, som får pigerne til at blive længere tid i klubben.
  • FB bidrager aktivt i forhold til at skaffe nye fodbolddommere – bestyrelsens målsætning fra kommende år er at få uddannet 10 nye fodbolddommere om året. I 2019 sendte tilmeldte klubben 14 medlemmer til DBU Københavnsk dommergrundkursus.
  • FB har ca. 130 børne- og ungdomstrænere, som alle tilbydes uddannelse gennem DBU.

Stort tillykke til FB, som med kåringen også er med i kampen om den nationale pris – årets klub i Danmark.