Den største sportsbegivenhed på dansk grund skal bruges som en løftestang for klubudvikling og efterlade et positivt og blivende aftryk til glæde for fodbolden og foreningslivet i København.

29 københavnske fodboldklubber deltager i seminaret, der skal sikre vidensdeling og være inspirationskilde for de mange københavnske fodboldklubber. Sammen med UEFA Grow, det hollandske fodboldforbund (KNVB) og det norske fodboldforbund (NFF) sætter DBU København og Københavns Kommune værtskabet i perspektiv indenfor områder som frivillighed, piger og kvinders deltagelse i fodbolden, fodbold i storbyen og fodbold for inaktive voksne.

Seminaret afholdes i Hovedkassen på Københavns Rådhus, hvor ca. 80 klubrepræsentanter kan se frem til oplæg og workshops. Derudover præsenteres de såkaldte Outreach-aktiviteter, som er udviklet i et samarbejde mellem Københavns Kommune og DBU København for at forankre begivenheden i de københavnske bydele til gavn for byens borgere og foreningslivet i København.

– EM til sommer bliver en kæmpe begivenhed, som skal kunne mærkes i hele byen fra Amager til Tingbjerg. Derfor er det dejligt, at så mange foreninger og klubber har meldt sig på banen og vil samarbejde med Københavns Kommune om aktiviteter og arrangementer, der udover at involvere københavnerne under slutrunden også skal have en positiv effekt på det københavnske foreningsliv, efter fodboldstjernerne er rejst hjem igen, udtaler arrangementsansvarlig fra DBU København, Birgitte Harder.

Sted: Hovedkassen, Københavns Rådhus
Dato og tid: onsdag den 15. januar fra kl. 17:30 til 21:30

Kontakt:
Presse: Sofie Reimer, sore@dbukoebenhavn.dk
Arrangementsansvarlig: Birgitte Harder, biha@dbukoebenhavn.dk

Se program - klik her