Øget fokus på Fair Play i 2017

I DBU København har vi et ønske om at alle kampe afvikles på en fair måde, og i år vil vi have mere fokus på Fair Play ude i de enkelte klubber. Fair Play Ambassadørerne spiller en vigtig rolle i dette arbejde. Vil du være med?


Vil du hjælpe DBU København med at opretholde Fair Play-idealet? Meld dig som ambassadør. Foto: DBU København

DBU København ønsker mere opmærksomhed på værdien af fair opførsel.

I 2017 sætter DBU København øget fokus på Fair Play. Gennem flere år har DBU København arbejdet med et korps af Fairplay ambassadører, der tager ud til udvalgte kampe som observatører, og efter et lidt stille 2016 skruer vi nu op for aktiviteterne i år.

Som Fairplay ambassadører skal du se udvalgte kampe og lave en kort rapport på baggrund af kampenes forløb. I nogle tilfælde foretrækker vi at sende ambassadøren ud anonymt, hvorimod vi andre gange er mere synlige. Derfor bliver alle ambassadører udstyret med DBU København beklædning, så klubberne kan genkende dem. Når kampen er slut, indsendes en kort rapport til DBU København med evt. bemærkninger om kamp og hændelsesforløb.

Har du interesse for fodbold og fairplay samt tid til at se minimum 10 lokale kampe på forskellige niveauer, så er du måske vores nye Fair Play Ambassadør.

For at komme i betragtning skal du sende en kortfattet motivation til krik@dbukoebenhavn.dk  og gøre det senest tirsdag den 18 april 2017.

Alle udvalgte Fair Play Ambassadører inviteres til et møde, hvor vi spiser en fælles middag og gennemgår opgaverne. Der udleveres en tøjpakke og i forbindelse med Fair Play opgaver er der mulighed for at få kørepenge efter statens takster.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Log ind