Kursus: Den socialt rummelige træner


Bliv klogere på hvad, der optager børn og hvordan de trives i fodboldklubben. Foto: Thomas Løser

Hvad optager børnene? Hvordan ser deres fritidsliv ud? Hvilke voksne efterspørger de og hvordan trives de i fodboldklubben? Det er nogle af de spørgsmål som DBU København stiller skarpt på i et nyt kursustilbud for børnetrænere.  

Simple redskaber kan skabe trivsel
Søren Østergaard, der forsker i trivsel i foreningslivet, er instruktør på kurset. Han vil give deltagerne redskaber til, hvordan de kan skabe fællesskaber, der understøtter både trivsel og fodboldfaglig udvikling i deres klub. Undersøgelser peger nemlig på, at træneren er den faktor, som har størst betydning, når det handler om fastholdelse og generel trivsel i klubben. Og ifølge Søren Østergaards forskning kræver det kun enkelte justeringer i trænerens tilgang til spillerne at skabe bedre trivsel og gladere børn, som fortsætter med at gå til fodbold. På kurset vil deltagerne blandt andet få vejledning i, hvordan de opdager og håndterer mistrivsel, hvordan spillere med særlige behov håndteres samt hvordan, man får forældrene med i trivselsindsatsen.

Den socialt rummelige træner har tidligere været afholdt som et pilotkursus, men du har nu mulig for at tilmelde dig et åbent kursus i Dragør BK - torsdag den 6. april 2017 fra kl. 17:00 til 20:00. Instruktør på dagen bliver Søren Østergaard fra CUR og DBU´s ungdomsgruppe. 

Prisen for deltagelse er 300 kr. pr. deltager. 

Du kan tilmelde dig kurset via dette link. 



Log ind