Kontoret holder lukket i morgen torsdag grundet et større arrangement

Drama i U16 pokalfinalen

En mindre pokalsensation var under opsejling, da Dianalund IF og Holbæk B&I skulle afgøre årets U16 Pokalfinale.

Holbæk B&I tog sejren i U16 Pokalfinalen efter dramatisk straffesparkskonkurrence. Foto: DBU København

Det startede mindre godt for Holbæk B&I, der havde glemt spillertøjet og derfor måtte gå på banen i lånte klæde fra FA 2000, som leverede et sæt spillertøj. Det endte til gengæld lykkeligt, da Holbæk-drengene et par timer senere kunne løfte pokalen og få guldmedaljerne om halsen.

Årets U16 Pokalfinale blev et sandt drama, hvor de undertippede Dianalund IF spillere endte med at lide en hård skæbne. Holbæk B&I satte sig på kampen fra start mens Dianalund IF levede på fight og farlige omstillinger. 29 minutter inde opgøret kom den første scoring, da Martin Sander fra Dianalund IF scorede på et straffespark. Den stilling holdt i 10 minutter, før Lukas Dahl udlignede til 1-1 for Holbæk B&I.

2. halvleg var kun lige begyndt, da Martin Sander udnyttede endnu en omstilling efter et godt dybdeløb og scorede til 2-1. Kampens fighter Magnus Brodthagen stod for udligningen, da han scorede i eget net og dermed var stillingen 2-2 efter ordinær spilletid.

Kampen gik direkte i straffesparkskonkurrence, hvor hvert hold sparkede 11 gange før vinderne blev fundet. Dianalund IF’s målmand sendte bolden på overliggeren og så kunne Holbæk B&I kalde sig U16 pokalmester 2017.

DBU København siger tak til FIU, FA 2000 og de frivillige omkring arrangementet i Frederiksberg IP.

Næste uge spilles U17 og U19 finalerne i Frederiksberg IP. I U17 finalen spiller Hvidovre IF mod FC Nordsjælland kl. 18:00. Herefter gælder det U19 mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF kl. 20:00.