Frivillighedsturen går til Wolfsburg og Berlin

Programmet for DBU Københavns frivillighedstur byder på Wolfsburg mod Schalke 04 og Union Berlin mod VFB Stuttgart.


Deltagerne på årets frivillighedstur kan se frem til et besøg på Stadion An der Alten Försterei i Berlin. Foto: DBU København

For sjette år i er DBU København vært for en frivilligshedstur for træner/ledere i de københavnske fodboldklubber. DBU København ønsker med frivillighedsturen at sætte fokus på det store frivillige arbejde i de københavnske fodboldklubber. Turen vil i år komme til at koste i 1500 kr. og vil inkludere bustransport, fælles middag lørdag aften, overnatning på twin-dobbeltværelse i Wolfsburg samt billet til 2 fodboldkampe. 

Årets frivillighedstur bliver lørdag og søndag den 19 og 20. november med afgang tidligt lørdag morgen (ca. 06:00) fra DGI-byen og med ankomst sent søndag ved midnatstid.

Kampprogrammet er nu fastlagt og vil byde på Bundesliga kampen mellem VFL Wolfsburg og Schalke 04, lørdag den 19. november kl. 15:30. Derudover venter kultklubber Union Berlin, der tager mod storklubben VFB Stuttgart i 2. Bundesliga, søndag den 20. november kl. 13:30. 

Tilmelding til turen kan gøres via dette link. 

OBS! Turen er kun for frivillig trænere eller ledere i en klub under DBU København.  Man kan max tilmelde 4 personer pr. klub.  

Det endelig program udsendes til deltagerne senest den 10. november. 2016.

Tilmelding er efter først til mølle princippet. 


Log ind