Fodbolden kommer til Nordhavn

Københavns kommune har afsat 25 millioner til etablering af en fodboldbane i Nordhavn

DBU København har længe arbejdet for at sikre fodboldfaciliteter til borgerne i forbindelse med udviklingen af Nordhavn. Nu har Københavns Kommune besluttet at afsætte 25 millioner til at anlægge en fodboldbane, der kommer området til gode. De nye faciliteter bygges i forbindelse med etablering af den nye internationale skole og folkeskole, der kommer til at ligge i området.

DBU Københavns formand, Henrik Ravnild glæder sig over, at fodbolden er kommet på dagsordenen, når der tales byudvikling i Københavns Kommune:

-Etableringen af en fodboldbane i Nordhavn er en god start og det er en glædelig nyhed for den københavnske fodbold. Fra DBU Københavns side vil vi fortsætte med at sætte fodbolden på dagsordenen, så faciliteterne står mål med indbyggertal og befolkningsudviklingen i de københavnske områder.

DBU Københavns formand glæder sig endvidere over samarbejdet med Borgerrepræsentationen:

-Det er glædeligt, at Borgerrepræsentation har visioner og har sat handling bag ordene.  Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet samt indfri potentialet for fodbolden i København ved at skabe de optimale rammer for nuværende og kommende borgere i København, siger Henrik Ravnild.

Log ind