Et kuld af nye dommere

15 dommere bestod i weekenden dommergrundkursus og er nu klar til at dømme fra forårets start i de københavnsk og sjællandske fodboldrækker.

DBU København har de sidste to weekender afholdt et dommergrundkursus forløb, der sluttede af med en eksamen, hvor 15 kursister bestod testen og nu kan se frem til at dømme fodboldkampe fra forårets start. Efter et forløb over 2 weekender med teori, praktik og en afsluttende eksamen ser de nye dommere frem til udfordringen:

-Jeg har altid haft lyst til at blive fodbolddommer og da jeg flyttede til København fra Vestjylland greb jeg chancen for at komme ind i foreningslivet på en ny måde. Jeg ser dommergerningen som et godt alternativ til selv at spille fodbold. Jeg kan få dyrket motion og samtidig få nogle færdigheder som jeg kan bruge udenfor banen. For mig er det også en personlig udfordring at se hvor langt jeg kan komme nå i faget så jeg glæder mig til at komme i gang, fortæller Christian Slot, der kan se frem til at dømme kampe under DBU København.

DBU København afholder næste dommergrundkursus forløb den 30-31 maj og 6-7 juni. Kurset er åbent for tilmelding via MITDBU – klik her. Prisen for et dommergrundkursus er 1990 kr. inkl. forplejning og materialer. Du kan kan læse meget mere om dommergrundkurset - klik her

Log ind